Meyers restaurant new york

Meyer-restaurant i New York er lukket – FødevareWatch

Meyer-restaurant i New York er lukket — FødevareWatch

15. mar. 2019 — Efter to års drift er New York-restauranten Norman, som Claus Meyer har ejet sammen med den svenske stjernekok Frederik Berselius, lukket.

Calus Meyers restaurant i Brooklyn er permanent lukket, efter at lejekontrakten er udløbet.

Claus Meyer om nedturen efter New York: »Jeg har været så …

Claus Meyer om nedturen efter New York: »Jeg har været så trist, at jeg i en periode mistede troen på, at jeg var dygtig«

14. jun. 2020 — Claus Meyer om nedturen efter New York: »Jeg har været så trist, at jeg i en periode mistede troen på, at jeg var dygtig«.

Efter at have gennemgået sit livs nedtur efter eventyret i New York er Claus Meyer genindtrådt som ansat i sit eget gamle firma – og genfødt under coronaen.

Coronapandemi slukker Meyers USA-drømme helt – Berlingske

Coronapandemi slukker Meyers USA-drømme helt: Madboderne står tomme på Grand Central Teminal

14. sep. 2021 — Claus Meyers drøm om at berige newyorkerne med en stor nordisk food hall er endegyldigt slut. I dag står madboderne tomme, …

Claus Meyers drøm om at berige newyorkerne med en stor nordisk food hall er endegyldigt slut. I dag står madboderne tomme, og den milliondyre infrastruktur, han var med til at opbygge, står ubrugt.

Claus Meyers Mareridt: Hænger på hus i New York – Her & Nu

15. aug. 2020 — Da Claus Meyer i 2015 tog hul på sin amerikanske drøm om restauranter i New York, havde han ikke fantasi til at forestille sig, …

Claus Meyer lukkede ned i New York efter kontrolbesøg – BT

Claus Meyer lukkede ned i New York efter kontrolbesøg: Nu fortæller han sin version | BT Danmark – www.bt.dk

21. apr. 2017 — Restaurant-eventyret i New York tog en drejning, da to af Claus Meyers restauranter blev lukket. Nu svarer han igen på Facebook.

Restaurant-eventyret i New York tog en drejning, da to af Claus Meyers restauranter blev lukket. Nu svarer han igen på Facebook.

Claus Meyers Michelin-restaurant i New York er … – Euroman

Claus Meyers Michelin-restaurant i New York er lukket på ubestemt tid – Euroman

31. mar. 2017 — Men Claus Meyer er ved godt mod. … Michelin-restauranten Agern i New York er pt. lukket pga. en vandskade. Det bekræfter Claus Meyers …

Men Claus Meyer er ved godt mod.

Agern (restaurant) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Agern var en amerikansk restaurant, beliggende i Grand Central Terminal i New York City. Restauranten blev drevet af køkkenchef Gunnar Gíslason, …

Fejler vi aldrig, har vi ikke prøvet nok – Folkekirken.dk

Fejler vi aldrig, har vi ikke prøvet nok | Folkekirken.dk

Kok og entreprenør Claus Meyer tog karrierens største valg, … og valgte at flytte til New York for at åbne restaurant og stort nordisk madmarked i den …

Maden er et kondenseringspunkt, erfarede jeg i Frankrig, hvor velsmag og kærlighed mødes som to ting, der hænger sammen. Den fortælling manglede jeg i Danmark. Jeg var stort set ikke på Lolland de første 20 år, efter jeg var flyttet hjemmefra, men så købte jeg i 2002 Vigmosegård med dens frugtplantager på Lilleø ud for Lollands kyst. Jeg opdagede, at der er en stolthed i og omkring frugtavl på Lolland-Falster. Jeg ville gerne genskabe forbindelsen mellem bønder og forbrugere, og jeg så frugtavlen som et godt sted at begynde med at formidle mine tanker. Jeg oplevede samtidig en ømhed over for min fødeegn og en særlig ro, når jeg talte med områdets mennesker. Det var som at komme tilbage til rødderne. Jeg har egentlig altid været i fuld harmoni med at være en bonderøv fra Lolland, og jeg har nok også altid følt mig lidt som en outsider i København. Jargonen i byen er en anden end i provinsen, og værdierne er anderledes.Mad og velsmag er som en trojansk hest, man kan sende ind i folks liv, så de åbner sig for naturen, det grønne og for hinanden. Man kan ikke sige, at missionen med at ændre dansk madkultur er fuldendt, eller at vores madpotentiale er forløst, men jeg bliver mere og mere stolt over hvor stor en kulturforandring, jeg har været med til at katalysere.Jeg er ikke længere optaget af at åbne nye restauranter. Men jeg er optaget af at forstå, hvad gæstfrihed, taknemmelighed og værtsskab er for nogle størrelser. Martin Luther King sagde engang, at vi skal bygge et længere bord – ikke en højere mur. Vi skal gennem vores liv påtage os et voksende værtsskab i verden, ikke for at sælge mere, men for at inspirere andre og sørge for, at der også er noget at spise for de mennesker, som ikke bliver inviteret med til bords. Mit mål er at bruge det, jeg kan, så det skaber muligheder, fremgang og glæde for andre.

Claus Meyers USA-restauranter lukket: Her er hans forklaring

Claus Meyers USA-restauranter lukket: Her er hans forklaring – Ekstra Bladet

21. apr. 2017 — Vi kan starte med overskriften: “Hygiejne-myndigheder tvinger Meyer til at lukke endnu en restaurant i New York”.

– De anmærkninger, der har lukket os, er der ikke nogen hjemmel for i lovgivningen, men er op til fortolkning, skriver Claus Meyer efter lukningen af to af hans restauranter i New York

Keywords: meyers restaurant new york, claus meyers restaurant i new york